jurio uz policijsku pratnju

Šokirani Messi nije dva sata izlazio s Anfielda, pa je bus s igračima Barcelone otišao bez njega

08.05.2019 u 08:35

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone s velikih su 3:0 stigli na Anfield, i vjerojatno su ih svi, osim navijača Liverpoola, vidjeli u finalu Lige prvaka. tim prije što je Lionel Messi posljednjih tjedana bio na svom, vrhunskom izdanju

Međutim, Barceloni se dogodilo upravo ono na što je Igor Bišćan u najavi prve utakmice sugerirao. Ako 'redsi' zaustave Argentinca i on ne odigra na svojem najboljem nivou, jer njihova igra itekako ovisi o njegovom raspoloženju, Liverpool ima izgleda.

Istina, nakon pobjede 3:0 to nam je izgledalo još manje uvjerljivo, ali Kloppova je družina pokazala da se u nogometu čuda događaju. I pobjedom 4:0 posve su zasjenili Katalonce i posve zasluženo ušli u finale. Jer, ruku na srce, ni u prvoj utakmici Liverpool nije bio ništa slabiji. Izuzev rezultata, koji je sugerirao posve drugačiji rasplet.

  • +12
Liverpool - Barcelona (uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL

Argentinac, oko kojeg se sve vrti i kojeg je Liverpoolova obrana znala zaustaviti, ostao je bez još jednog finala Lige prvaka, s terena je otišao u čudu a u svlačionici je ostao veoma dugo.

Tek dva sata nakon utakmice Messi je napustio prostorije Anfielda. Razlog zbog kojeg je ostao tako dugo bio je doping- kontrola.

A koliko se to odužilo bilo je jasno iz činjenice da je bus s Barceloninim igračima napustio Anfiled te krenuo prema zračnoj luci.

Naravno, ljudi iz Barcelone ostali su s Messijem na Anfieldu i dogovarali poseban, privatan prijevoz kako bi se u zračnoj luci našao s igračima. Dogovoren je poseban transfer uz policijsku pratnju, kojim se Messi naknadno priključio momčadi.