ŠTO MU OVO TREBA?

Šokantne izjave bivšeg tenisača, a sada direktora Madrid Opena; nitko nikada ovako nije uvrijedio Serenu Williams

04.01.2021 u 17:29

Bionic
Reading

Ion Tiriac, bivši rumunjski tenisač, a sada uspješni biznismen i direktor Madrid Opena, još jednom se okomio na Serenu Williams te joj je putem televizije jasno poručio da je vrijeme za mirovinu

Nije dugo trebalo čekati na novi verbalni sukob na teniskoj sceni. Prema Forbesu treći najbogatiji Rumunj, koji je u prošlosti igrao profeionalno tenis, a od 2009. na čelu je poznatog turnira u Madridu gostovao je na rumunjskoj televiziji, a na pitanje o Sereni Williams (39) nije se suzdržao.

'U ovoj dobi i težini koju ima, ona se ne kreće tako lako kao prije 15 godina. Serena je bila senzacionalna igračica, ali da ima imalo pristojnosti, povukla bi se! Sa svakog gledišta', izjavio je Tiriac i tako uvrijedio Amerikanku koja je u karijeri osvojila 23 Grand Slama u pojedinačnoj konkurenciji.

Kratki odgovor ovoga puta je stigao od Sereninog supruga Alexisa Ohaniana koji je kratko poručio da nikoga ne zanima što on ima za reći.

  • +4
Američka tenisačica Serena Williams Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Inače, Tiriac je i 2018. kritizirao Sereninu prekomjernu težinu, a američka tenisačica tada je izjavila: 'Uvijek kažem da ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, ali vjerujte da ću popričati s njim. To je neuki i seksistički komentar, a možda je on samo neznalica.'