pijan za volanom

Šokantan prekid utakmice u Švedskoj; mladi rukometaši razbježali se u sekundi

01.12.2019 u 12:07

Bionic
Reading

Prekidi utakmica nisu baš takva rijetkost, jer znaju se dogoditi i navijački ulasci u teren, ponekad u teren uđu i životinje, ali da se na sportskom borilištu pojavi automobil, to još nismo doživjeli

A upravo takvu neugodnost doživjeli su mladi rukometaši u Švedskoj. Naime, tijekom utakmice švedske lige kadeta Bodena i Skara, pijani vozač je automobilom prošao kroz montažni zid i uletio u dvoranu, a potom su svi sudionici utakmice, od igrača, delegata do sudaca, u paničnom trku otrčali u svlačionice.

S obzirom na sve češće terorističke napade, vjerojatno im je to i prvo palo napamet.

'Sva sreća i pravo čudo da nitko nije ozlijeđen. Deset sekundi prije incidenta igrači su bili baš na tom dijelu dvorane gdje je automobil probio zid. Igrači su bili u šoku, a onda smo još neko vrijeme ostali sjediti u svlačionicama', rekao je trener domaće momčadi Johan Nystrom.

'Svi smo potreseni. Zid je pao, spiker je vrlo brzo reagirao i dvorana je začas bila prazna. Nitko od nas nije se smio približiti automobilu jer nismo znali o čemu se radi', objasnio je direktor lige Magnus Larsson, a vrlo brzo oglasila se i policija, potvrdivši da je riječ samo o pijanom vozaču.