MIŠKOVIĆ SVE OTKRIO

Šokantan odlazak s Rujevice uoči Olympiacosa; Kekov adut odbio produljiti ugovor

05.08.2017 u 17:09

Bionic
Reading

Rijeka će u play-offu Lige prvaka odmjeriti snage s grčkim Olympiacosom, a po svemu sudeći u te velike okršaje ući će oslabljena za važnog igrača Stefana Ristovskog koji napušta klub

Uprava hrvatskog prvaka poslije povijesne sezone u kojoj je osvojila dvostruku krunu naišla se je pred teškim izazovom, jer trebalo je šampionsku momčad zadržati na okupu. Uz velike napore Rijeka je ostala konkurentna što se vidjelo i na samom početku prvenstva (jedina s tri pobjede iz tri kola), ali i u Europi gdje je izborena posljednja kvalifikacijska runda Lige prvaka i osiguran najmanje nastup u skupinama Europske lige.

Od igrača kojima je trener Matjaž Kek najviše vjerovao otišao je Franko Andrijašević, ali drugi prvotimci su ostali u svlačionici.

  • +4
Stefan Ristovski u dresu Rijeke Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Nažalost, bliži se još jedan odlazak važnog kotačića iz Kekovog pobjedničkog stroja i to baš uoči najvažnijih ogleda u play-offu Lige prvaka s grčkim prvakom Olympiacosom.

Stefan Ristovski je na izlaznim vratima, desni bočni odlazi u lisabonski Sporting.

'Da, istina je, Ristovski je pred odlaskom, a bit će službeno kad se zgotovi sva dokumentacija. Nije želio produljiti ugovor', kazao je za Radio Rijeku predsjednik Damir Mišković te dodao:

'Igrač i njegov zastupnik s jedne i Sporting s druge strane inzistirali su na odlasku odmah. Ponudili smo im čak i novčanu odštetu za te dvije utakmice protiv Olympiakosa, ali nisu željeli pristati. Nažalost, nemoćni smo jer ne želimo riskirati da na kraju ode kao slobodan igrač. Ristovskom hvala za sve što je napravio za Rijeku, za sve sjajne igre.'