Loše vijesti za staru damu

Šok za Juventus uoči jedne od najvažnijih utakmica ove sezone; Pirlo i društvo ostali bez Ronalda baš kada im je najpotrebniji

17.04.2021 u 16:48

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je ozlijeđen i neće igrati protiv Atalante u Bergamu u nedjelju u 15 sati

Juventus je ove sezone u krizi rezultata koja ga je bacila na, za njega neuobičajeno, treće mjesto talijanske Serie A. Stara dama ima 62 osvojena boda, jedan manje od drugoplasiranog Milana i čak 12 manje od prvog Intera. Za vratom im pak puše Atalanta sa 61 osvojenim bodom, a upravo je to i idući protivnik Juventusa u domaćoj ligi.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 15 sati, a trener Juventusa Andrea Pirlo uoči ovog važnog susreta koji bi mogao odrediti uspješnost sezone ne me može računati na Cristiana Ronalda. Umjesto jednog od najboljih u povijesti nogometa uskočit će Paulo Dybala.

'Imamo jako važan izostanak za utakmicu s Atalantom. Cristiano neće igrati jer ima problema s ozljedom. Bilo bi previše riskantno da ga vodimo u Bergamo. Nadamo se da će se što prije oporaviti', otkrio je Pirlo koji nije ulazio u detalje Portugalčeve ozljede.

Pobjednik ovog dvoboja napravit će veliki korak ka osiguravanju jednog od četiri mjesta koja vode u kvalifikacije za Ligu prvaka iduće sezone. Blizu im je i Napoli koji ima59 bodova i nalazi se trenutno na petom mjestu koje vodi u kvalfiikacije za Europsku ligu, a daleko nije ni Lazio koji ima 55 bodova i utakmicu manje, a drži šesto mjesto koje mu osigurava kvalifikacije za Europsku konferencijsku ligu.