MEDVJEDI BEZ NAPADAČA

Šok u Medveščaku: Hećimović teško i ozbiljno ozlijeđen

29.11.2010 u 18:17

Bionic
Reading

Napadač hokejaša Medveščaka John Hećimović u nedjelju se ozlijedio u Ljubljani na utakmici EBEL lige protiv Olimpije. Iako se nije očekivalo, Hećimović je doživio tešku ozljedu te ga neće biti do kraja sezone

Šok u Medveščaku. Njihov ponajbolji napadač John Hećimović ove sezone više neće nastupati za 'medvjede'. Ozljeda koju je zaradio u nedjelju u Ljubljani protiv Olimpije ozbiljna je i teška. Stoga su se iz Medveščaka oglasili priopćenjem.

'Nakon pregleda specijalista i konzultacija klupskih liječnika ustanovljeno je kako je riječ o vrlo ozbiljnoj i teškoj ozljedi ramena igrača. Riječ je o prijelomu lopatice desnog ramena odnosno, preciznije rečeno, otkinut je komad kosti blizu zglobne čahure ramena, a prisutno je i snažnije istegnuće ligamenata. Još uvijek nije donesena finalna odluka, no gotovo smo sigurni kako će igrač biti podvrgnut artoskopskoj operaciji ramena nakon čega mu slijedi duži period mirovanja i neigranja. Prema sadašnjim predviđanjima, a slijedom težine same ozljede, velika je mogućnost kako se igrač neće vratiti na led do kraja sezone! Detalji o daljnjem medicinskom postupku i načinu liječenja bit će poznati uskoro. Cijeli slučaj vodi klupski liječnik dr. Igor Borić sa svojim timom.

Obzirom na ozbiljnost ozljede i zahtjevnost slučaja u narednim danima vodstvo kluba očekuju dodatne konzultacije s trenerom i klupskim liječnicima te menadžmentom lige EBEL. Nakon finalnih konzultacija i nakon što je slučaj u cijelosti utvrđen, Klub će se oglasiti vezano uz eventualne promjene u momčadi!
', stoji u priopćenju.