USPJEH U BRAZILU

Snježana Pejčić zlatna na Svjetskim vojnim igrama

24.07.2011 u 14:16

Bionic
Reading

Snježana Pejčić je u subotu u disciplini 50 metara, malokalibarska puška, trostav, 3x20 metaka, osvojila zlato zabilježivši 588 krugova

Hrvatski ministar obrane Davor Božinović čestitao je u nedjelju olimpijki Snježani Pejčić, pripadnici Oružanih snaga RH, osvajanje zlatne medalje u streljaštvu u disciplini 50 m malokalibarska puška na 5. svjetskim vojnim igrama u Brazilu.

Pejčić je u subotu u disciplini 50 m, malokalibarska puška, trostav, 3x20 metaka, osvojila zlato zabilježivši 588 krugova.

'Poštovana Snježana, u ime pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam ti na tvojem još jednom velikom uspjehu - osvojenoj zlatnoj medalji na svjetskim vojnim igrama u Brazilu. Taj rezultat je tim veći kada znamo da je na ovogodišnjim svjetskim vojnim igrama u Brazilu sudjelovalo 111 zemalja natječući se u 20 disciplina. Ponosni smo da si pripadnica velike obitelji Oružanih snaga RH te ćeš svoju profesionalnost, specifično znanje i vještinu prenositi novim naraštajima Oružanih snaga RH', stoji u čestitci ministra obrane Davora Božinovića.

Snježana Pejčić postala je pripadnica Oružanih snaga RH u svibnju 2011. godine kada je, temeljem Sporazuma MORH-a i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) s ministrom Božinovićem potpisala Ugovor o dragovoljnom služenju vojnog roka te Ugovor o službi u OS RH u statusu djelatnog vojnika.