STADION NA NOGAMA

Snimka incidenta prije finala na 100 m; na prsima mu je pisalo...

06.08.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Muško finale na 100 metara na Svjetskom prvenstvu u Londonu imalo je svoju komičnu uvertiru. Na atletsku stazu istrčao je 'golać'

Utrka na 100 metara nije završila prema očekivanjima sportske javnosti. Amerikanci su svrgnuli Bolta s trona najbržeg čovjeka svijeta, Jamajčanin je završio tek treći iza drugoga Colemana i prvaka Gatlina.

No prije same utrke dogodio se je incident bez obzira što je osiguranje ovakvog događaja bilo maksimalno. Jedan ekshibicionist izmakao je pozornosti redara te je samo u tenisicama istrčao na tartan stazu.

Golać prije finala na 100 m na SP-u u Londonu

Tek tada je osiguranje reagiralo, jedan se zaštitar u prvom pokušaju da sruši 'golaća' oskliznuo i pao, ali samo par sekundi kasnije čovjek na čijem je prednjem dijelu tijela pisalo na engleskom jeziku 'Mir i ljubav' uhvaćen je i to dok je pokušavao preskočiti reklamu na travnjaku. Bio je žestoko srušen na zemlju, a uskoro je odveden u zatvor.

  • +3
Golać prije finala na 100 m na SP-u u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, gledatelji su ostali oduševljeni. Digli su se na noge pa ovacijama i pljeskom pozdravili čovjeka koji je tražio pet minuta slave. Je li mu se to isplatilo samo on zna...