TAKO MISLI MATJAŽ KEK

Slovenski izbornik čestitao Zlatku Daliću, a imao je i jednu poruku za sve Hrvate: 'Vi nikad niste do kraja zadovoljni'

06.09.2021 u 19:21

Bionic
Reading

Izbornik slovenske nogometne reprezentacije Matjaž Kek najavio je kvalifikacijsku utakmicu s Hrvatskom koja se igra na Poljudu. Dvoboj se igra u utorak od 20.45 sati

Nakon pet odigranih kola u skupini H Hrvatska dijeli prvo mjesto s Rusijom s 10 osvojenih bodova, dok je Slovenija treća sa sedam bodova.

'Teško gostovanje, ali veselimo se utakmici u pravom ambijentnu. Poljud će biti pun, pred nama je veliki zadatak, no imamo motiv da dođemo do pozitivnog rezultata', rekao je Kek.

'Znamo tko je favorit u ovoj utakmici i svjesni smo toga, ali sportski je nešto očekivati i pozitivan rezultat. Ne možemo doći i dići ruke. O kvaliteti ne treba raspravljati, treća je utakmica u ciklusu, nije to lako, moramo biti odlučni i hrabri da bi došli do naših želja, ali vidjet ćemo. Sutra je nova utakmica, nema to veze s utakmicom u Ljubljani. Ja vjerujem u svoje igrače i uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu', dodao je Kek, a prenosi HRT.

  • +62
Slovačka - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska je značajno promijenila momčad u ovom ciklusu, mnogo je novih imena iz HT Prve lige, koje Kek dobro poznaje iz vremena kada je bio trener Rijeke.

'Ja bih samo čestitao svojem kolegi Daliću. Uz rezultat koji mora biti prihvatljiv, iako vi Hrvati nikad niste do kraja zadovoljni, uspio je napraviti i neku tihu smjene. Nije to lako napraviti na tom nivou, njemu je to uspjelo. Još je došlo i da kapetan ne može igrati. Iz daleka to govorim, morate me razumijeti da ću prije razmišljati o svojoj reprezentaciji, nego komentirati Hrvatsku', rekao je Kek.

  • +4
Trening Slovenije na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL