ne želi šutjeti

Slavni UFC-ov borac se žestoko obrušio na šefa organizacije Danu Whitea, a dotaknuo se i Stipe Miočića: 'On je idiot, ovo je tužno gledati'

02.05.2020 u 13:08

Bionic
Reading

Mark Hunt je napao Danu Whitea da loše vodi UFC, a kao primjer da borci ne dobivaju dovoljno novaca je uzeo Stipu Miočića

Slavni borac Mark Hunt se nije borio od prosinca 2018. godine. s UFC-om vodi pravnu bitku od kada ih je tužio zbog toga što su dopustili dopingiranom Brocku Lesnaru da se bori protiv njega, a na kraju i odnese pobjedu. Hunt se sada oglasio sa žestokim kritikama na račun šefa UFC-a Dane Whitea.

'Svi ti šefovi i vlasnici poput Dane Whitea će vam reći da će napraviti sve što treba i da će biti u redu. No, na kraju dana, on je mali lažljivi insekt. Većina boraca se boji pričati o tome. Pa vi ste borci, ne samo u oktogonu nego na svim poljima. Smiješno je gledati da se neki ulizuju likovima poput Whitea. To je smijurija. On je smijurija. On je idiot', rekao je 46-godišnji Hunt.

Slavni borac e osvrnuo i na Stipu Miočića kojeg je uzeo kao primjer potplaćenosti i nepoštenog sustava kojem je na čelu White.

'Tužno je gledati kroz što sve moraju prolaziti borci i kako mladi borci misle da će zaraditi velike novce. Kada imate prvake koji traže više novaca onda znate da nešto nije u redu. Kada tip kao što je Stipe Miočić, ili još neki drugi prvaci, traže više novaca... Zašto traži više? Razmislite o tome', jasan je bio Hunt.