ČESTO JE SPOMINJE

Slavko Goluža ne može bez Angeline Jolie

24.08.2012 u 17:46

Bionic
Reading

Na radio Anteni gostovao je hrvatski rukometni izbornik Slavko Goluža koji se dotaknuo najzanimljivijih tema - Ivana Balića te Angeline Jolie

Ivano Balić se skrasio u Atletico Madridu, a evo što na iznenadni transfer kaže Slavko Goluža.

'Atletico Madrid je ostao bez srednjega igrača i sigurno da je tražio adekvatnu zamjenu na toj poziciji. Ivano je bio slobodan igrač i naravno takav klub treba takvoga igrača!', rekao je Goluža i dodao da je priča o povlačenju rezultat krivog tumačenja i nerazumijevanja.

Goluža je s gorčinom komentirao i 'pokušaje da se umanji uspjeh' reprezentacije na Olimpijskim igrama.

'Puno toga se pričalo i pokušavalo se umanjiti taj uspjeh, ali mi nemamo pravo da kažemo 'idemo uzeti zlato' to bi bilo prebahato od nas! Sam odlazak na Olimpijske igre je san svakoga sportaša, a kamoli osvojiti jednu od medalja!.'

Hrvatski stručnjak je sa slušateljima podijelio i razmišljanje o tome koji trenutak u svojoj dugoj i bogatoj karijeri smatra najvećim uspjehom.

'Najveći moj uspjeh je bio taj što sam imao sreću da sam prešao u rukomet. Imao sam sreću što sam otišao u Zagreb u to vrijeme kada se stvarala generacija koja je bila svjetski prvak!', rekao je.

Nije moglo proći bez spominjanja glumice Angleine Jolie koja je zamjerila Goluži neke izjave nakon utakmice protiv Srbije.

'Javila se Angelina i ispričala se baš neki dan i pozvala me na svadbu, ali žao mi je ne mogu jer imam svojih obaveza, tako da neću moć doći!', narugao se jutros Slavko Goluža beskrajnim napisima i upitima o neobičnom incidentu između njega i holivudske zvijezde.

Razgovor s Golužom