još uvijek bez pobjede

Slaven Bilić upisao novi poraz u Premier ligi; nakon što je izgubio od Fulhama nije skrivao razočaranje i poslao je jasnu poruku igračima

02.11.2020 u 23:33

Bionic
Reading

WBA je u sedmom kolu Premier lige izgubio od Fulhama kojem je ovo prva pobjeda u sezoni

WBA kojeg vodi naš Slaven Bilić je upisao novi poraz. U sedmom kolu Premier lige izgubili su na gostovanju kod Fulhama s 2:0 i tako i dalje ostali bez pobjede u novoj sezoni. Osim što su primili dva gola, Bilićevi izabranici su imali tek jedan udarac u okvir, a Fulhamu je to prva pobjeda u sezoni. Nakon utakmice se oglasio i bivši hrvatski izbornik koji nije štedio svoju ekipu.

'Na treninzima je sve izgledalo dobro. Bili smo agresivni i konkretni, a danas smo igrali 25 minuta i onda nestali. Bili su bolji od nas baš u svemu, jedan na jedan, dva na dva, agresivniji, kvalitetniji i koncentriraniji. Užasno sam razočaran. Ovako se ne može igrati. Moramo biti agresivniji, a ono što radimo dobro na treninzima moramo pokazati i na utakmicama', rekao je Bilić nakon utakmice pa otkrio što je govorio svojim igračima:

'Rekao sam dečkima da se ne možemo oslanjati na individualnu kvalitetu. Neke momčadi to mogu raditi, ali mi ne. Moramo biti gladniji od svih drugih protivnika jer će nam inače ova sezona biti jako teška. Ovo nam je bila užasno važna utakmica. Dečki su jako razočarani, ali i trebaju biti. Nema nikakav razlog da danas nisu ništa pokazali.'

Ovim porazom je WBA ostao na 18. mjestu prvenstvene ljestvice, a u zadnja četiri kola su osvojili dva boda i zabili samo jedan gol, a igrali su protiv Southamptona, Burnleya, Brightona i Fulhama. Što će tek biti kad dođu jači protivnici?