ODLAZAK SVE BLIŽE

Skupo plaćena zvijezda Bayerna poslala poruku Niki Kovaču; je li bio iskren?

19.12.2018 u 15:02

Bionic
Reading

Kada je ljetos Niko Kovač sjeo na klupu njemačkog prvaka Bayerna, dao je do znanja svojim igračima što od njih traži. Među onima koji se nisu uklopili svakako je Kolumbijac James Rodriguez te je jako nezadovoljan

Upravo o toj temi progovorio je James Rodriguez, Kolumbijac koji odrađuje drugu sezonu u Bayernu nakon što je stigao na posudbu iz Real Madrida.

Iako je James ('Hames') koštao čelnike Bayerna oko 13 milijuna eura te je u Real stigao kao hit igrač Svjetskog prvenstva 2014., to očito ništa ne znači strogom treneru kao što je Kovač, kod kojeg ovaj karizmatični napadač igra jako malo. Nastupio je ove sezone u svega 11 utakmica uz učinak od tri gola i dvije asistencije, a njemački novinari doznali su kako čelnici Bayerna ne žele otkupiti njegov ugovor od Reala. Dakle, vjerojatno se već naveliko traži novi klub za igrača zbog kojeg Modrić nije mogao do broja 10 na dresu.

Već je ranije James Rodriguez govorio kako želi više igrati, a sada je otišao korak dalje jer je uvjeren da mu se radi – nepravda. Čak je između redaka poslao poruku svom treneru Niki Kovaču.

'Budem li morao otići iz Bayerna zato što ne igram, u tom slučaju odlazim! Volio bih ostati ovdje jer osjećam ljubav navijača, ali…', kazao je James Rodriguez, za kojeg su interes još prije pokazali Liverpool, Juventus i Arsenal.

Mnogi navijači Bayerna, ubrzo nakon što se pročula izjava Kolumbijca, pitaju se je li bio iskren ili se samo dodvorava?

Uostalom, sve se više po njemačkim medijima piše kako bi uskoro mogao napustiti Bayern jer jasno je kako Kovač na njega ne računa.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.