OBAVEZNO POGLEDATI

Škotski bend spjevao pjesmu o Ivaniševiću

03.07.2012 u 17:38

Bionic
Reading

Biti sportski velikan znači biti i idol mnogima. Takav je slučaj i s najvećih hrvatskim tenisačem svih vremena Goranom Ivaniševićem kojem je bend iz Škotske posvetio pjesmu

Goran Ivanišević je jedna od ikona svjetskog tenisa. Zbog svog karaktera, uspjeha i stila igre osvojio je vojsku obožavatelja.

Iz Škotske stiže vijest, a prenosi portal Klubskascena.hr, kako je bend iz Glaswova We Are the Physics izdao novi singl nazvan upravo po Ivaniševiću.

Singl 'Goran Ivanišević' inspiriran je, kažu, ekscentričnom ikonom tenisa te njime ujedno najavljuju svoj drugi album.

Vokalist Michael M. objašnjava: 'Iako ne znamo baš ništa o tenisu, Goran je oduvijek bio naš heroj zbog onoga što ga je odredilo, zbog činjenice da je izgubio naslov prvaka nekoliko puta i zbog toga što je u svakom meču koji je igrao tvrdio da igra protiv pet različitih protivnika od kojih je jedan bio on sam sebi. I zbog dječaka koji skupljaju loptice. Nakon što je izgubio naslov prvaka izjavljivao je da će se ubiti, da bi nakon što je pobijedio Tima Henmana tvrdio da je genije. Zbog te njegove sulude vožnje i odbijanja da odustane usprkos podrugljivom svijetu oduvijek smo u isto vrijeme mislili da je jednako zadivljujuća i zastrašujuća ličnost,' objasnio je pjevač benda Michael M.