SLUČAJ Marko ROG

Skandal zbog mladog Hrvata; Napoli prijeti tužbom Španjolcima zbog izmišljenog intervju

15.01.2019 u 15:24

Bionic
Reading

Već danima se u španjolskim i talijanskim medijima piše o transferu Marka Roga iz Napolija u Sevillu, ali očito je sve otišlo predaleko jer sada iz talijanskog kluba demantiraju priču i prijete tužbama

Naime, sporna je navodna izjavu sportskog direktora Napolija Cristiana Giuntolija za ABC de Sevilla.

'Dali smo im zeleno svjetlo za posudbu. Mislimo da je to dobra opcija za Marka. On nam je rekao da želi igrati u Sevilli, no mi ga se ne možemo tek tako odreći. Dajemo mu da idućih nekoliko mjeseci provede u Sevilli, ali onda će nam se vratiti. To smo rekli i njemu i njima', navodna je izjava su Giuntolija koju je dao za ABC de Sevilla.

Međutim, umjesto transfera ili bolje rečeno posudbe (bez prava otkupa) zbog mladog hrvatskog nogometaša stigla je prijetnja tužbom. Kako su objavili iz Napolija riječ je o izmišljotini.

'Sportski direktor Napolija Cristiano Guintoli nije dao nikakav intervju za ABC. Izjave koje je prenio španjolski medij su netočne i bez ikakve osnove. Sportski direktor poduzet će pravne korake prema odgovornima', stoji u priopćenju Napolija.

O čemu se točno radi i je li zaista moguće da bi novinari ABC de Sevilla riskirali tužnu zbog 23-godišnjeg hrvatskog nogometaša koji pokušava spasiti karijeru nakon što je u ljeto 2016. iz Dinama prešao u Napoli.

Ukratko, umjesto transfera dogodio se skandal koji će sigurno dobiti i nastavak. Društvenim mrežama brzo se proširila sporna izjava i priča kako Rog seli u Sevillu, ali čini se da zasad nema ništa od toga.

  • +5
Serie A, Napoli - Frosinone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia