spremni su za sljedeću...

Skandal u srpskoj reprezentaciji dobio je nastavak; pojavila se fotografija iz svlačionice 'orlova' uz znakovitu poruku

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 30.11.2022 15:43
  • Objavljeno 30.11.2022 u 15:36
Bionic
Reading

Srpski nogometaši odlučili su odgovoriti na vijesti kako njihovu reprezentaciju na SP-u u Katru potresa seks skandal zbog kojeg je navodno na treningu došlo i do fizičkog obračuna među nekima od njih

Već se nekoliko dana u medijima šuška kako su odnosi između nekih srpskih reprezentativaca u najmanju ruku loši. 'Orlove' navodno potresa seks skandal u kojem su se našli pojedini igrači te njihove sadašnje i/ili bivše djevojke i supruge!

Odnosi u reprezentaciji nepovratno su narušeni, to i nije neka tajna, a stanje je tako loše da su se neki navodno i potukli na treningu! Neki srpski mediji daju naslutiti kako su u skandal uključene zvijezde reprezentacije Dušan Vlahović, Luka Jović, Nemanja Gudelj...

>> Seks skandal potresa reprezentaciju Srbije; igrači su se navodno potukli na treningu, Piksi Stojković više ih ne može kontrolirati

  • +15
SP Katar: Kamerun - Srbija Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

No, nakon svega su se neki od njih odlučili oglasiti. Istina, samo preko društvenih mreža i na pomalo šaljiv način.

Tako je Luka Jović na Instagramu objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj je i Nemanja Gudelj uz znakoviti komentar - Spremni za sljedeću!

Pitanje je samo na što je Jović mislio. Vjerojatno na utakmicu protiv Švicarske koju Srbija igra u petak, 2. prosinca od 20 sati. 'Orlovi' moraju pobijediti kako bi ostali u konkurenciji za plasman u osminu finala SP-a, a Kamerun u isto vrijeme ne smije pobijediti Brazilce.

  • +22
SP Katar 2022: Brazil - Srbija, 24.11.2022. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

'Stvarno nikad među igračima nije bila bolja atmosfera. Mislim da je dobar 'miks' između nas, držimo se zajedno i to je pozitivno. Samo trebamo ostati takvi i nema nikakvih problema...", rekao je kapetan 'orlova' Dušan Tadić uoči utakmice protiv Švicaraca.

Znakovito, priče o skandalu u reprezentaciji kapetan Tadić nije želio komentirati, a izbornik Dragan Stojković Piksi je, kako bi pokušao smiriti strasti, napravio presedan te je dopustio suprugama nogometaša da dođu u kamp reprezentacije.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal