želi ga milan

Sjajni Rebić s tri gola spasio Eintracht od blamaže i smiješi mu se strašan transfer

11.08.2019 u 17:29

Bionic
Reading

Ante Rebić postao je junakom dvoboja prvog kola njemačkog Kupa nakon što je s tri pogotka preokrenuo dvoboj kod niželigaša Waldhof Mannheima i tako donio pobjedu Eintrachtu rezultatom 5:3. U Italiji tvrde da je Milan spreman za njega dati 40 milijuna eura još ovog ljeta...

Naš 25-godišnji napadač oporavio se od ozljeda koje su ga mučile ovog ljeta i ponovo trpa u velikom stilu.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ante Rebić spasio je ove nedjelje Eintracht od blamaže u Kupu protiv niželigaša Waldhof Mannheima koji je vodio 2:0 i 3:2, a onda je hrvatski reprezentativac stupio na scenu i golovima u 76., 81. i 88. minuti preokrenuo susret.

Zanimljivo, Rebić je zablistao baš na dan kad su talijanski mediji objavili kako ga u svoje redove silno želi dovesti Milan koji je za njega spreman platiti čak 40 milijuna eura.

Bobanov klub traži vrsnog strijelca i brzonogog krilnog napadača nakon što mu je propao transfer Angela Corree iz Atletica, no ova utakmica mogla bi povećati Eintrachtove apetite koji zna da je Rebić igrač na kojem može mnogo zaraditi, kad god ga odluči prodati.

Milan ima tri tjedna da uvjeri Rebića i Eintracht u transfer, a do tada će Ante nastaviti biti strah i trepet u Njemačkoj, ali i u Europskoj ligi gdje se klub iz Frankfurta tek treba kvalificirati za grupnu fazu...