cijena? prava sitnica...

Sjajni poljski napadač zaratio je s čelnicima kluba i ove zime mora otići; spremni su ga prodati za samo 15 milijuna eura

18.12.2020 u 16:35

Bionic
Reading

Nakon što mu je ovog ljeta propao transfer u Romu, poljski napadač Arkadiusz Milik (26) odbio je potpisati novi ugovor s Napolijem. Zbog toga ove sezone 'grije klupu', za klub nije odigrao niti jednu utakmicu još od početka kolovoza

Arkadiusz Milik (26) je posljednje dvije sezone bio najbolji strijelac Napolija, a za momčad s juga Italije ove sezone nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu!

Zaratio je Poljak s čelnicima kluba koji ga ljetos nisu željeli prodati Romi, a on je nastavio inatiti se te je odbio potpisati novi ugovor. Aktualni mu ugovor završava u lipnju 2021. godine te će ga Napoli ove zime pod svaku cijenu prodati. Takav rasplet odgovara i samom Miliku, jednostavno mora pronaći novi klub ako se želi naći na popisu reprezentativaca Poljske za Euro 2021. godine.

Talijanski mediji tvrde kako Napoli za njega traži odštetu od najmanje 15 milijuna eura, a Milikov menadžer doputovao je u Napulj kako bi pokušao smekšati vodstvo Napolija da još malo smanji odštetu. 

Podsjetimo, Milik je u ljeto 2016. godine iz Ajaxa prešao u Napoli u transferu vrijednom 35 milijuna eura, a u zadnje dvije sezone zabio je 34 gola u svim natjecanjima. Za njega su zainteresirani Juventus, Atletico Madrid, Tottenham i Everton, odšteta od 15 milijuna eura ovim klubovima ne predstavlja nikakav problem.