STARI ZNANAC

Siniša Mihajlović novi je srpski izbornik

07.04.2012 u 10:43

Bionic
Reading

Bivši srpski reprezentativac Siniša Mihajlović, poznat po izuzetno jakom udarcu, sljedećeg će tjedna biti imenovan novim izbornikom Srbije

Nakon neuspješnih kvalifikacija za odlazak na Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini, Vladimira Petrovića Pižona zamijenio je na klupi srpske nogometne reprezentacije Radovan Čurčić. No očito ni njemu ne vjeruju u vodstvu Saveza, pa su se okrenuli 'sigurnijoj' varijanti, sa Sinišom Mihajlovićem koji će, nakon što odradi posao u Italiji, po svršetku sezone preuzeti 'orlove'.

Mihajlović, koji je nekad igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter, a jednu je utakmicu, prije rata, bio i na probi u zagrebačkom Dinamu te je kao trener stjecao iskustva na klupi Bologne, Catanije, Fiorentine i milanskog Intera, u utorak će potpisati ugovor s predsjednikom FSS-a Tomislavom Karadžićem, a prema kojem bi trebao zarađivati, kako pišu srpski mediji, oko 400.000 eura po sezoni.

Izbori li i odlazak na SP u Brazil, Mihajlović će dobiti i bonus. No nadajmo se da do toga neće doći - jer Srbija je u kvalifikacijskoj skupini s Hrvatskom te oćekujemo da će mu Bilić ili njegov nasljednik onemogućiti odlazak u Južnu Ameriku.