SINDIKALISTI U AKCIJI

Šimić i Jurić s Barcinim zvijezdama - o vrućini na SP-u, štrajku igrača...

16.05.2013 u 18:49

Bionic
Reading

Čelnici Hrvatske udruge 'Nogometni sindikat', Mario Jurić i Dario Šimić, boravili su u Amsterdamu na otvorenju nove FIFPro kuće u Hoofddorp, a tim su povodom izadali priopćenje koje prenosimo u cjelosti

Sudjelovali su i na sastanku u vezi organizacije nogometnog Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014.g gdje su se razmatrale činjenice oko organizacije turnira i vjerovatnih poteškoća s vrućinama koje će biti u to doba godine.

Također se razgovaralo i o novoj tehnologiji u vezi priznavanja zgoditaka čime bi se olakšao rad sucima i smanjile eventualne pogreške.

Sve prisutne su iznenadili svojom posjetom igrači španjolskog nogometnog giganta FC Barcelona u sastavu Cesc Fabregas, Carles Puyol, Gerard Pique, Xavi Hernandez i Marc Bartra te su govorili na radnome sastanku u vezi organiziranja štrajka, nogometnom sindikatu i solidarnosti među igračima.

Čelni ljudi Hrvatske udruge 'Nogometni sindikat' razgovarali su s predstavnicima Uefe o dinamici implementacije minimalnih uvjeta standardnog ugovora u naš nogomet te suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom.