iznenađenje

Simeone zbog Nikole Kalinića zadaje novu bolnu pljusku svojoj slavnoj zvijezdi?

19.10.2018 u 17:47

Bionic
Reading

Na temelju viđenog na posljednjem treningu, dnevnik As zaključuje kako će Diego Simeone u dvoboju s Villarrealom ovog vikenda ponovo gurnuti Nikolu Kalinića u udarnu momčad, dok će Diego Costa započeti susret na klupi...

Iza našeg 30-godišnjeg napadača burno je ljeto tijekom kojeg se posvađao s izbornikom Zlatkom Dalićem, no to nije zaustavilo njegov impresivni transfer iz Milana u redove moćnog madridskog Atletica.

  • +6
Primera, Real Madrid - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nikola Kalinić u prvim mjesecima pod Diegom Simeoneom nije dobivao veliku minutažu, no to se mijenja u posljednje vrijeme. Uoči reprezentativne stanke započeo je susret kao prvotimac protiv Betisa, a iako nije zabio, čini se da se njegov rad na terenu svidio argentinskom stručnjaku.

Dnevnik As na temelju viđenog s posljednjeg treninga tvrdi kako Simeone i protiv Villarreala ove subote namjerava Nikolu Kalinića gurnuti od prve minute zajedno s Antoineom Griezmannom, dok će slavni Diego Costa započeti susret s klupe.

Tome se Brazilac sa španjolskom putovnicom ove sezone nije nadao, pogotovo što Kalinić još čeka na prvi pogodak u dresu novog kluba. No, Simeone zna koji mu igrač u kojoj utakmici više odgovara, a Atletico nastupa u Primeri, Ligi prvaka i Kupu kralja pa će svi napadači, uključujući i 'džokera' Correu zasigurno dobiti zadovoljavajuću minutažu...