SAMO ZA TPORTAl

Silvio Marić oduševio komentarom: Svi u napad protiv Cityja, naš je cilj drugo mjesto i plasman u osminu finala LP-a

27.11.2019 u 08:24

Bionic
Reading

Dinamo je u utorak doživio poraz 2:0 na San Siru od Atalante, čime si je zakomplicirao put prema toliko željenom nastupu u 'europskom proljeću'. Međutim, kada pitate jednog od najvećih ljubimaca Dinamovih navijača, Silvija Marića, za 'modre' nema straha

Iako je Dinamo u utorak izgledao bezglavo, a onda i takav doživio poraz od Atalante 2:0, za jednog od legendarnih Dinamovih igrača, 44-godišnjeg Silvija Marića, straha što se plasmana u 'europsko proljeće' nema.

'Nema se tu što puno reći, Atalanta je bila bolja. Međutim, mi sada moramo pobijediti Manchester City', tješeći samog sebe rekao je za tportal Silvio Marić.

'Bez zafrkancije, nije ništa izgubljeno. Jer znam da će Šahtar i Atalanta odigrati 0:0. Dakle, mi ćemo pobijediti Manchester City i skočiti na drugo mjesto'.

  • +13
Atalanta - Dinamo, 5. kolo Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Pa, dobro, takav rasplet ne bi bio loš. No, s obzirom na to kako su se rasplele Dinamove utakmice protiv Šahtara te sada protiv Atalante, nije baš realno za očekivati da 'modri' budu drugi?

'Ma, kakva Europska liga. Dinamo ide po mjesto u Ligi prvaka. Svi moraju ići 'Va banque', svi u napad. I uz pune tribine, iako me je strah da ih se baš neće čuti zbog akustike ovog našeg prekrasnog stadiona, možemo do čuda'.

Nekako nam ovo sve zvuči preoptimistično.

'Naravno da je optimistično, ali se nadam da su sada ljudi napokon postali svjesni koliko je teško igrati u ovom natjecanju. Mi kada pobijedimo Atalantu, odmah krene priča - kako protivnik ne valja. I nije jednostavno osvojiti ni tih pet bodova, a kamoli osam. A sada kada izgubiš, pak, svi pričaju kako je Dinamo ovdje zalutao. Nevjerojatno. To je sport, a u njemu nema pravila'.

Dakle, one najave da se može pobijediti Manchester City da ipak shvatimo s dozom rezerve?

'Možemo pobijediti Manchester City, ali samo ako dođu s kadetima. Ali ako dođu s drugom ekipom, već će biti teško. No, kao što sam rekao maloprije, to je sport, i uvijek se treba nadati', zaključio je u svom stilu Silvio Marić.