POLJUD, 18 SATI

Šibeniku prilika da izbaci bivšeg člana Lige prvaka

22.07.2010 u 09:19

Bionic
Reading

U prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige Šibenik je senzacionalno slavio na Cipru 2:0 protiv Anorthosisa, momčadi koja je prije dvije sezone nastupala u Ligi prvaka. Ako žele proći dalje, Šibenčani se ni u uzvratu (Poljud, 18 sati) ne smiju opustiti

Ono što se dogodilo Dinamu može biti vrlo dobar pokazatelj Šibeniku pred uzvratnu utakmicu Europske lige protiv ciparskog Anorthosisa. Šibenčani se nikako ne smiju pred uzvrat koji igraju danas na Poljudu opustiti i pomisliti da je sve gotovo nakon što su u prvoj utakmici na gostovanju pobijedili 2:0.

Na splitskom Poljudu u 18 sati Šibenčanima se pruža odlična prilika da naplate odličnu igru i rezultat iz Larnace.

'Donijeli smo sjajan rezultat s Cipra, ali podsjećam da su domaćini bili nadmoćni, da su imali posjed lopte 65 posto. U Larnaci nam se poklopilo puno toga, ali u Splitu nas čeka teška utakmica. Oslabljeni smo jako, ne igraju Husmani, Jurčević i Spahija', kazao je u najavi trener Šibenika Branko Karačić.

Da u uzvratu neće biti nimalo lako, slaže se i veznjak Šibenika Ivan Božić koji tvrdi da je Anorthosis izuzetno jaka momčad.

'Imamo obećavajuću prednost, ali po meni je Anorthosis bolja momčad i od Dinama i Hajduka. Po svemu su iznad kriterija HNL-a i nisu slučajno igrali zapaženo u Ligi prvaka. Ipak, vjerujem da ćemo uz veliku borbu ipak na koncu mi slaviti', prenose Sportske novosti Božićeve riječi.

Uzvratni ogled između Šibenika i Antorthosisa igrat će se na Poljudu od 18 sati.