DRAGOVOLJCI TONU

Šibenik došao do prve pobjede u ligi

17.09.2010 u 20:31

Bionic
Reading

Nogometaši Šibenika uspješno su odradili gostovanje u Kranjčevićevoj ulici kod Hrvatskog Dragovoljca i rezultatom 1:0 upisali prvu pobjedu nakon što ih je napustio trener Branko Karačić

Podsjetimo, Šibenčani su u europskom uvodu u sezonu slavili na gostovanjima kod Slieme i Anorthosisa, ali s početkom lige došli su im teški dani. U uvodnih sedam kola upisali su tek tri boda i opasno ubrzavali na kolosijeku prema drugoj ligi.

Ipak, sezona je dugačka a veliku priliku za oporavak iskoristili su svladavši 'feneraša' iz Sigeta na privremenom radu na Trešnjevci. Prvu pobjedu treneru Lokici donio je Mehmed Alispahić koji je u 41. minuti realizirao udarac s bijele točke. Penal je izborio Željko Malčić, a u nastavku dvoboja na bivšem napadaču Cibalije je trebao biti suđen još jedan.

Šibenik je bio puno bolji i propustili su niz prilika za sigurnije vodstvo. Ovako se među junake dvoboja upisao i Tarik Cerić koji je u završnici dvoboja sa gol linije počistio udarac Sergija i tako spriječio izjednačenje.

Dragovoljac je ostao na dva osvojena boda, koliko ima i Istra 1961.