RAZLIKA U KLASI

Shaqiri se nakon debakla ispričao cijeloj Švicarskoj, a izbornik Portugala Santos 'zaobišao' Ronalda: Neću objašnjavati...

  • B.T./Hina
  • Zadnja izmjena 07.12.2022 15:28
  • Objavljeno 06.12.2022 u 23:18
Bionic
Reading

Izjave nakon utakmice osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru: Portugal - Švicarska (6-1)

Portugalski izbornik Fernando Santos:

"Ovo je bila vrlo uspješna večer s pristupom i koncentracijom u svim trenucima, ali sada je važno spustiti se na zemlju. Ramos je drugačiji igrač od Ronalda, neću opet objašnjavati zašto sam izabrao njega".

Portugalski veznjak Otavio:

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Svi smo radili na isti način, imali smo momčadski duh, a onda dolazi i nagrada. Idemo utakmicu po utakmicu, u četvrtfinalu slijedi Maroko. Ako se Maroko plasirao u četvrtfinale pobjedom protiv Španjolske, nema razloga da budemo sretni što nam je on protivnik".

Švicarski vratar Yann Sommer:

"Nismo pokazali mentalitet koji inače donosimo na teren. Ovo je vrlo gorka večer, protivniku smo ostavili previše prostora, a u nekim situacijama niti ja nisam dobro reagirao. To nije način za preživljavanje protiv ovakvih suparnika".

Švicarski veznjak Xherdan Shaqiri:

"Moramo se ispričati čitavoj Švicarskoj, ovo nije bilo naše pravo lice. Vrlo smo razočarani, danas su se vidjela naša ograničenja. Trener nam je dao plan igre, ali on nije funkcionirao, stalno smo zaostajali za korak".

  • +7
Portugal - Švicarska, osmina finala SP-a u Katru, 2022. Izvor: EPA / Autor: ROLEX DELA PENA
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal