NIJE PRVI PUT

Sestra Hrvoja Horvata žestoko se obračunala sa zlatnim olimpijcem, njezin post će odjeknuti cijelom Hrvatskom

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 24.01.2023 16:41
  • Objavljeno 24.01.2023 u 13:58
Bionic
Reading

Jasenka Sparks, sestra Hrvoja Horvata, stala je u njegovu obranu i preko društvene mreže udarila po Božidaru Joviću jer je kritizirao hrvatskog izbornika

Kritičari, kojih je mnogo, prozivaju Horvata zbog devetog mjesta na SP-u, ali i bizarnog ponašanja nakon utakmice s Bahreinom kada je davao intervju novinarki RTL-a. Posebno oštar bio je Božidar Jović te je izjavio za Index: 'Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za izbornika', a to se nije svidjelo Jasenki Sparks, udovici pokojnog Iztoka Puca. Inače, Jović i Puc bili su suigrači u reprezentaciji koja je 1996. bila zlatna na Igrama u Atlanti.

Post Jasenke prenosimo u cijelosti...

'BOŽIDAR JOVIĆ = LJUDSKA MIZERIJA

Kakva ŠTETA da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga još ugostili u našem dom…Da je danas živ može zahvaliti mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata… Toliko je sposoban da sam nije znao ni granicu prijeći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znaci…..

Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika… Jović je jedan od tih…

Kako je divno biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne hijenama i lešinarima u Hrvatskoj kao moj brat', napisala je Jasenka.

Nešto kasnije postavila je na Instagramu još jednu objavu s fotografijama Jovića i Metličića te je ponovila rečenicu: 'Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj.'

  • +25
Hrvatska - Bahrein, SP u rukometu 2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Inače, i u prošlosti su se sestre Horvat (Vanja je druga) znale putem društvenih mreža obračunavati s kritičarima brata pa je prošle godine 'porciju' upravo dobio Petar Metličić, zlatni olimpijac iz Atene 2004.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal