HRVATSKI KUP

Šest lakih komada šarenog sastava 'modrih'

22.09.2010 u 17:38

Bionic
Reading

Baš kao što se i očekivalo, Dinamo je protiv NK Zadrugara odigrao laganu utakmicu i s pola tuceta golova u mreži domaćina osigurao osminu finala Hrvatskog kupa

Tri gola Andreja Kramarića, dva Fatosa Beqiraja te jedan Jakuba Sylvestra učinkovitost je 'modrih' napadača kontra amatera okupljenih u NK Zadrugar. Dinamo je u 1/16 finala Kupa gostovao u Hrastovskom i sa šarenim sastavom, bez nekolicine važnih kotačića u igri koju preferira Vahid Halilhodžić, i s pola snage dobio 6:0.

Premda šest golova u mreži amaterske momčadi ne izgleda strašno, činjenica je da je golman Piljak barem u tri navrata skidao zicere suparniku, da su 'modri' pogađali stative i prečke, da je u konačnici igra bila upravo onakva kakva se i očekuje u jednoj utakmici koja je slabijeg intenziteta nego Vahini treninzi. Zato će postignuti rezultat nesumnjivo zadovoljiti i istančani ukus trenera Dinama, baš kao i navijače.

Uostalom, golove su za Dinamo zabijali novi napadači Beqiraj i Sylvestr te Andrej Kramarić, klinci od kojih 'modri' u budućnosti očekuju itekako mnogo. Na golu je stajao i Skender, najnovija akvizicija Dinama, vratar čija se kvaliteta dobro zna, no pitanje je kako će se uklopiti u svlačionicu.