NITKO VEĆI OD KLUBA

Sergio Ramos ovakav razvoj situacije nije očekivao; evo tko je okrenuo leđa Realovom kapetanu i tako mu jasno pokazao gdje mu je mjesto

07.01.2021 u 08:06

Bionic
Reading

Sapunica između Real Madrida i Sergija Ramosa nikako da se završi, nije došlo do produljenja ugovora, ne zna se hoće li se to uopće dogoditi, a o cijeloj situaciji svoj sud dala je navijačka javnost koja je u velikoj većini stala uz klub

Jedan dan španjolski branič sigurno ostaje u Madridu, a drugi dan već se piše kako će napustiti 'kraljevski klub'. I tako to traje mjesecima, a jedino što je sigurno da nije došlo do potpisivanja novog ugovora, jer se strane razilaze u najvažnijim stavkama, trajanju ugovora, jer kapetan želi dvogodišnji ugovor, a Real nudi produljenje za još jednu sezonu, te naravno oko novca, jer španjolski velikan želi smanjiti primanja svojem stoperu koji na to ne želi pristati s obzirom na zov drugih bogatih klubova.

Ugledni sportski dnevnik blizak Realu – Marca, sada je odlučio ispitati javnost o cijeloj situaciji odnosno na čijoj su strani, a na njihova pitanja odgovorilo je čak oko 700 tisuća čitatelja.

Uglavnom 68 posto glasača smatra da bi ugovor trebao biti potpisan po uvjetima kluba, a njih 32 posto je za opciju da se Ramosu moraju ispuniti njegovi zahjtevi s obzirom na sve što je dao Realu.

Njih 63 posto gleda pozitivno na završetak ove priče, odnosno uvjereno je u Ramosov ostanak, a 37 posto misli da kapetan odlazi na ljeto.

  • +4
Real Madrid - Celta Vigo, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Emilio Naranjo

Na pitanje tko je u pravu, čak 76 posto je stalo na stranu Reala, a njih 24 posto je uz Ramosa. I na pitanje je li kapetan nezamjenjiv, razlika u glasovima je gotovo ista, 75 posto je odgovorilo da nitko nije nezamjenjiv.

Što se tiče zamjene za Ramosa po 37 posto glasova dobili su David Alaba i Pau Torres, a čak 54 posto fanova kao novo odredište Španjolca vidi PSG.