pokazao je svoju veličinu

Sergio Agüero javio se iz bolnice, a posebnu pozornost privukla je poruka Luke Modrića, koja pokazuje njegov karakter

02.11.2021 u 17:43

Bionic
Reading

Argentinski nogometaš i napadač Barcelone Sergio Kun Agüero tijekom subotnje utakmice protiv Alavesa osjetio je bolove u prsima i vrtoglavicu, te je završio u bolnici na pretragama, a tamo su mu liječnici potvrdili aritmiju srca

'Sergio Agüero mučio se s bolovima u prsima u većem dijelu prvog poluvremena i odveden je u bolnicu na kardiološki pregled', objavila je Barcelona odmah nakon nemilih scena.

Prethodno je Agüero svojoj klupi nekoliko puta signalizirao da želi izaći s terena i napustiti igru. Nedugo prije zamjene legao je na travu držeći se za prsa. Naravno, shvativši ozbiljnost situacije, 33-godišnji napadač obavio je pretrage a koje su potvrdile srčanu aritmiju, koja je prve naznake pokazala još prije desetak dana.

Tijekom utorka, iz redova katalonskog kluba stiglo je priopćenje.

'Sergio Agüero neće biti u momčadi iduća tri mjeseca. U tom razdoblju Aguero će biti u procesu rehabilitacije koja će potom pokazati točno vrijeme njegovog povratka nogometu', rečeno je iz Barcelone što znači da se potencijalno njegov povratak može dogoditi i kasnije.

Ipak, da sve ne bude tako 'crno', pobrinuo se nogometaš koji se i sâm obratio svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

'Dobro sam i raspoložen sam te spreman za proces oporavka. Želim vam svima zahvaliti na toliko poruka podrške i ljubavi koje danas čine moje srce snažnijim', napisao je Agüero, a onda mu je stigla poruka iz Madrida, od hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Naravno, ne bi tu bilo ništa čudno ni sporno, ali kako Luka igra za Real, najvećeg suparnika Barcelone, onda su mnogi i shvatili Modrićev karakter i veličinu. Jer Modrić je još jednom pokazao svoje veliko srce, odnosno da svakog igrača smatra prijateljem i čovjekom a ne suparnikom.

'Želim ti da ne kloneš duhom i da se što prije oporaviš. Veliki zagrljaj', Modrićeva je poruka, koja je dobila pregršt pozitivnih komentara.