SAD ILI NIKAD

Senzacionalno: Chelsea za Luku ponudio 45 milja i - Drogbu!

30.08.2011 u 18:18

Bionic
Reading

Chelsea je na adresu Tottenhama poslao istinsku nemoralnu ponudu - za Luku Modrića ponuđeno je 45 milijuna eura i Didier Drogba. Smiju li to 'spursi' odbiti?

U srijedu u ponoć završava prijelazni rok kada će se konačno znati sudbina Luke Modrića.

'Dajemo vam 45 milijuna eura plus Drogbu ili Benayouna, birajte sami', tako otprilike glasi zadnja ponuda Chelsea za Luku Modrića. Engleski mediji pišu da bi Luka sutra, posljednji dan prijelaznog roka, konačno mogao put Stamford Bridgea.

U Tottenhamu su procijenili da je bolje bogato unovčiti Luku nego trpjeti njegove ispade kojima dokazuje da neće ulagati očekivani trud ostane li u Spursima. Podsjetimo, prvu ponudu za Modrića, vrijednu 23 milijuna eura, Chelsea je Tottenhamu poslala još početkom srpnja. Potom je povećavala iznos na 29, pa na 34 milijuna eura, a prije dva dana Spursi su odbili i 45 milijuna eura u gotovini.

Abramovič i društvo nadaju se da će ovom posljednjom ponudom (45 milijuna eura plus jedan igrač) konačno slomiti Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja. Rasplet transfera Modrić čeka na pripremama reprezentacije.