italija na nogama

Senzacija za jednu večer ili najava spektakularnog transfera Luke Modrića? A evo i Modrićevog odgovora

01.07.2019 u 09:03

Bionic
Reading

U nedjelju navečer talijanski je medijski prostor bio prepun Luke Modrića i najave transfera u Milan, kojem je na jednoj od vodećih pozicija bivši hrvatski kapetan i Modrićev idol - Zvonimir Boban

Iako se o transferu Luke Modrića nije pisalo ništa, indikativna je bila izjava kapetana hrvatske reprezentacije tijekom dodjele nagrade za najboljeg hrvatskog nogometaša u organizaciji HUNS-a, kada je rekao da još uvijek nije potpisao ali ni dobio novi ugovor s Realom.

Naravno, nitko oko toga nije dizao paniku jer Modrić ionako ima ugovor s 'kraljevskim klubom', a i sâm je bezbroj puta naglašavao kako mu je čast igrati u najvećem svjetskom klubu.

Međutim, u nedjelju je navečer cijela nogometna Italija zabrujala o navodnom pozivu Zvonimira Bobana prema Luki Modriću da preseli u AC Milan, ali i također navodnoj - dozvoli Florentina Pereza da se taj transfer krene realizirati.

Pri tom su talijanske kolege podsjetile na Modrićev govor s dodjele nagrade za najboljeg nogometaša svijeta, koja je Bobana dirnula do suza, a u kojoj je Modrić rekao kako je zbog Bobana i Hrvatske drhtao 1998. godine.

Ima li u svemu tome istine, teško je znati jer čak i da ima, dok se posao ne završi, nitko neće istupati. A također, ako je sve izmišljeno, sigurni smo da se ni jedna strana neće zamarati demantiranjem ovakvih priča.

Gazzetta dello Sport vrlo brzo je reagirala te je doznala kako se Modrić zahvalio na ponudi, kao što smo i mislili - jer i dalje namjerava igrati u Realu.

  • +12
Luka Modrić - Zlatna lopta 2018. Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL