'izmišljotine i kavanske priče'

Senzacija iz susjedne Bosne i Hercegovine: Zdravko Mamić se u velikom stilu vraća u nogomet, za nekoliko tjedana je ponovno na najvažnijoj funkciji

11.06.2020 u 16:31

Bionic
Reading

Iz HŠK Posušja tvrde kako je riječ o neutemeljenim glasinama, ali dio medija u BiH smatra da su pregovori u tijeku i da je itekako moguće da klub preuzme Zdravko Mamić

Nekadašnji prvi čovjek Dinama, a danas savjetnik na daljinu Zdravko Mamić mogao bi se u velikom stilu vratiti u nogomet. Iako se u Dinamu i dan danas konzultiraju s nekadašnjim šefom, on ne može voditi dnevne operacije u zagrebačkom klubu jer je proglašen krivim za izvlačenje novaca iz istog pa već dvije godine radi 'od kuće' iz Hercegovine.

U Međugorju ipak prati zbivanja u Dinamu i svojim savjetima pomaže krojiti politiku zagrebačkog sastava pa je tako navodno konzultiran i pri zapošljavanju Nenada Bjelice i pri njegovom otkazu, ali i kod imenovanja Igora Jovićevića novim glavnim trenerom. Glasine iz Hercegovine pak kažu da mu upravo svakodnevni poslovi u klubu nedostaju i da bi se uskoro mogao vratiti nogometu u punom smislu.

Portal Hercegovina.info piše kako će Zdravko Mamić uskoro preuzeti HŠK Posušje s kojim se vode pregovori. Glasina se proširila brzinom munje, ali za sada ju iz kluba demantiraju. Isti portal prenosi i riječi tajnika kluba Mate Stipića koji tvrdi da su to sve izmišljene priče.

'Nije to istina. Sve su to izmišljotine i kavanske priče koje nemaju nikakve veze s HŠK Posušjem. Možda je netko nešto pročitao, nekakvu prvotravanjsku šalu, pa je tu priču nastavio. Ja o tome baš ništa ne znam', odlučan je Stipić.

Radi li se o još jednoj neutemeljenoj glasini ili se ipak nešto kuha, saznat ćemo u idućih nekoliko tjedana. Iako ima onih koji smatraju da će se Mamić okušati u novom klubu, ima i onih koji tvrde kako ne može bez Dinama i kako će 'modre' i dalje savjetovati i čekati rješenje svoje situacije kako bi se mogao vratiti u svoj voljeni klub.