hrvatski nogometašI SU IN

Senzacija iz Madrida; evo koliko milijuna eura je Real ponudio Interu za Brozovića!

21.11.2018 u 09:23

Bionic
Reading

Marcelo Brozović mogao bi postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti! Španjolski i talijanski mediji donose senzacionalnu vijest kako veznjak hrvatske reprezentacije i milanskog Intera u siječnju gotovo sigurno odlazi u madridski Real!

Predsjednika Real Madrida Florentina Pereza naš je Marcelo Brozović (26) oduševio igrama na SP-u u Rusiji, a sad ga je moćni madridski mogul odlučio dovesti na Santiago Bernabeu. I navodno je spreman prihvatiti sve uvjete koje postavlja Inter.

Real je loše krenuo u sezonu, vezni red 'kraljeva' nije se iskazao, pod velikim su kritikama zbog loših i neprepoznatljivih igara Luka Modrić i Toni Kroos, pa je Perez odlučio dovesti pomoć.

Talijanski specijalizirani portal Calciomercato tvrdi kako je prvi Perezov izbor baš Marcelo Brozović, a u Realu su bez cjenkanja spremni Interu platiti 60 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula za našeg veznjaka.

  • +9
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane, španjolski El Desmarque navodi kako je Realu Brozović zanimljiv jer u ugovoru s Interom, koji mu traje do 2022. godine, ima klauzulu po kojoj bez pregovora može otići već u siječnju 2019. godine ako netko za njega ponudi traženu odštetu.

Realu traženih 60 milijuna eura nije nikakav problem, a sjajni vezni red 'kraljeva' - bez obzira na nešto lošiju trenutnu formu najvećih zvijezda - njegovim bi dolaskom dobio na čvrstini koja toliko nedostaje...