KOJE SU NAJLJEPŠE

Seksi navijačice zasjenile nogometaše

19.06.2010 u 15:17

Bionic
Reading

Utakmice na Svjetskom nogometnom prvenstvu nisu oduševile, ali zato jesu navijačice. Plavuše, crnke, crvenokose - sve su one došle u Južnoafričku Republiku zbog nogometa i dobre zabave, a mi smo izdvojili one koje su najviše upadale u oči

Nogometni fanatici nisu zadovoljni predstavama koje pružaju reprezentacije na Crnom kontinentu jer većina utakmica jedva zaslužuje prolaznu ocjenu. No stvar su spasili navijači.

U JAR-u im je proradila mašta pa svakodnevno gledamo svakakve face i zamaskirane likove. Ipak, posebna priča su navijačice. Pripadnice ljepšeg spola nisu se uplašile raznoraznih priča o ubojstvima, silovanjima i pljačkama u JAR-u te su u velikom broju došle na najvažniji sportski događaj u 2010.

Amerikanke, Nizozemke, Njemice, Dankinje i Talijanke su najbrojnije sa Starog kontinenta, poprilično ih je stiglo iz Japana i Južne Koreje, naravno nogometnu feštu nisu zaobišle ni Brazilke i Argentinke, a ne treba zaboraviti ni na afričke ljubiteljice najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Nije zato ni čudno to što kamermani, kada nema akcije na terenu, sve više snimaju tribine na kojima se nalaze prave ljepotice u nacionalnim bojama. Ni fotografi stranih agencija nisu imuni na žensku populaciju koja se našla na stadionima, a mi smo izabrali one koje svojim izgledom i odjećom zasigurno privlače najviše pažnje.