NA METI CITYJA

Šeik Mansour spreman iskrcati milijune za Mourinha

30.01.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Mada njegov Real trenutno drži prvo mjesto u prvenstvu, porazi od Barcelone donekle su uzdrmali poziciju Josea Mourinha na klupi 'kraljevskog kluba'. Istina, iz Madrida stalno dolaze vijesti da je Mourinhova pozicija sigurna, no mediji sve glasnije pričaju da će Portugalac na ljeto napustiti Santiago Bernabeu

Engleski mediji su se raspisali o sudbini Josea Mourinha. Dok neki otočki mediji tvrde da će Portugalac naslijediti Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda, drugi pak prenose da će se Portugalac također preseliti u Manchester, ali u City.

Sam Mourinho je nekoliko puta naglasio da se želi vratiti u engleski nogomet, što je odmah izazvalo dosta nagađanja o tome koja bi mogla biti njegova sljedeća destinacija. Real u ovom trenutku ima sedam bodova prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom, no sve se češće piše o nemirima u Realovoj svlačionici te da Mourinho na ljeto odlazi, a Mirror tvrdi da bi portugalski trener mogao nastaviti karijeru u Manchester Cityju.

Vlasnik Manchester Cityja, šeik Mansour je poslao jasnu poruku sadašnjem treneru Manciniju kazavši da je razočaran zato što je klub ispao iz kupa, a ukoliko ne osvoji naslov, teško da će se talijanski stručnjak spasiti od otkaza.

Prebogatom šeiku Mansouru novac nije problem, tako da eventualna odšteta Realu neće biti nikakva prepreka, a sasvim sigurno je da bi u tom slučaju vlasnik Cityja bez problema duboko zavukao ruku u džep i, ako treba, napisao bianco ček, samo da Mourinho potpiše.