SLAVLJE PULJANA 2:0

Šehić i Traore srušili Karlovac

07.11.2009 u 15:59

Bionic
Reading

Subotnji program 14. kola T-Com Prve HNL počeo je u 14 sati kada su na travnjak istrčali nogometaši Istre 1961 i Karlovca. Domaćin je pred tisuću gledatelja slavio 2:0

Obje momčadi ušle su u dvoboj oslabljene za nekoliko prvotimaca, a treba znati i da je kormilo pulskog prvoligaša napustio Elvis Scoria, kojeg je na trenerskoj klupi, barem danas, zamijenio Valdi Šumberac. Promjena stratega očigledno je izazvala pozitivni šok, jer je Istra 1961 upisala treću pobjedu i stigla na 12 bodova te se tako približila 13. mjestu. Karlovcu je to bio treći poraz te je momčad Igora Pamića ostala na 23 boda.

Na utakmici je domaćin imao laganu terensku inicijativu. U prvih 15-ak minuta vrijedne spomena bile su po jedna situacija sa svake strane, Redžepi kod Karlovca te Roce kod Istre 1961 nisu bili precizni. U 19. minuti gledatelji su vidjeli pogodak. Traore je izborio jedanaesterac, a Šehić je realizirao najstrožu kaznu za 1:0. U nastavku su Puljani pogodili gredu, a sve dileme oko pobjednika opet je riješio raspoloženi napadački dvojac domaćina. Traore se u 69. minuti upisao u strijelce nakon asistencije Šehića.