JER SE SVE ZNA

SEHA liga prekida natjecanje tri kola prije kraja?!

22.03.2012 u 20:42

Bionic
Reading

Svi klubovi sudionici regionalne rukometne SEHA lige dobili su dopis u kojemu se od njih traži da se izjasne o prekidu natjecanja jer se više ništa na ljestvici ne može promijeniti, a smanjili bi troškove!

'Organizirat ćemo bolju završnicu, a svi problemi koje smo imali ove godine bit će nam dobra škola za sljedeću sezonu koja će biti puno kvalitetnija', piše u dopisu poslanom svim klubovima. U ljubuškom Izviđaču planiraju još dogovoriti susret sa Zagrebom, a banjolučki Borac jedini je klub koji je odigrao sva 22 susreta.

'Odigrali smo sve utakmice i tražit ćemo da nam nadoknade troškove! Prvi smo počeli natjecanje u trenucima kad se nije znalo hoće li liga zaživjeti. Očekujemo da nam sponzor to nadoknadi', istaknuo je direktor Boris Đogo.

'Pismo je došlo iz ureda lige i agencije Digitel i Zagreb je prihvatio prijedlog jer je, rezultatski gledano, sve odlučeno. Prihvatili smo i prijedlog da se Final Four ne igra po plasmanu, nego da se ždrijeba, a prekidom sezone osigurat će se novac kojim se može povećati nagradni fond ili osigurati bolje pripreme', kazao je menadžer Zagreba Ante Ančić, kojega smo pitali nije li to neozbiljno.

'U drugim okolnostima bilo bi neozbiljno, ali liga je ionako iz objektivnih razloga kasnila, tek joj je prva godina i iduće sezone bit će puno bolje organizirana'.