OSTAJE LI VELIKAN?

Schalke želi zadržati Raula još godinu dana

25.03.2012 u 15:56

Bionic
Reading

Legendarni napadač Reala, koji zadnje sezone karijere provodi u njemačkom Schalkeu, kroz par mjeseci biti će slobodan igrač ukoliko ne produži ugovor sa sadašnjim klubom

Izvršni direktor Schalkea Clemens Tönnies objavio je da je klub iz Gelsenkirchena španjolskom nogometašu Raulu ponudio novi jednogodišnji ugovor dok bi on radije potpisao dvogodišnju obvezu.

Legendarni napadač Reala, koji zadnje sezone karijere provodi u njemačkom Schalkeu, kroz par mjeseci biti će slobodan igrač ukoliko ne produži ugovor sa sadašnjim klubom. Obostrano je neupitna želja za nastavkom suradnje, a gledišta se razlikuju samo o duljini novog ugovora.

'Pripremili smo vrlo kvalitetnu ponudu za Raula, a uvjeren sam da je nedostatak napretka u pregovorima rezultat toga što bi Raul želio dvogodišnji, a mi mu nudimo jednogodišnji ugovor. Na njemu je da donese odluku', izjavio je Tönnies, koji se kratko osvrnuo i na stanje s ugovorom najboljeg klupskog strijelca Klaas-Jana Huntelaara koji ističe u ljeto 2013. godine.

'Znat ćemo nagraditi njegov veliki doprinos našem klubu i pokušati ga zadržati u Gelsenkirchenu. On je sada dio momčadi koja je spremna osvajati trofeje', ocijenio je Tönnies.