PO ŽELJI IGRAČA

Saznajte koje poruke pišu na kopačkama 'kockastih'

18.05.2012 u 11:48

Bionic
Reading

Često se na nogometnim terenima može vidjeti to da mnogi nogometaši imaju kojekakve potpise na svojim kopačkama. Naravno, radi se o personaliziranim kopačkama, napravljenima baš za dotičnog igrača

Izrada kopački po mjeri relativno je nov hit među nogometašima. Proizvođači sportske opreme, poput Nikea, itekako brinu za svoje zvijezde pa im bez problema izlaze ususret i prave kopačke po njihovim potrebama, bilo da se radi o anatomskim promjenama ili estetskim.

Preinake na kopačkama vezane uz medicinske potrebe nogometaša su sasvim razumljive jer mnogi nogometaši pate od kroničnih problema sa stopalima, pa je i normalno to da im se kopačke rade po njihovoj mjeri, no sve više se prave i estetske preinake, poput potpisa.

Duduove kopačke s imenima  djece

Taj trend su prihvatili i hrvatski nogometaši koji će nastupiti na Euru. Tako Luka Modrić, Darijo Srna, Mario Mandžukić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka te Ivan Perišić imaju personalizirane kopačke. Kako su nam kazali u Nikeovoj tvornici u kojoj se rade personalizirane kopačke, igrači imaju svoje motive za razne natpise na kopačkama.

Luka Modrić na svojim kopačkama ima napisano 'Ivano i Vanja', što su imena njegovog sina i supruge. Kapetan reprezentacije Darijo Srna na svojim kopačkama nosi ime svog brata te imena supruge i djeteta. Mandžukić je pak dao napisati ime svoje djevojke i nećakinje, a Domagoj Vida s ponosom nosi mjesto iz kojeg dolazi – Donji Miholjac. Ćorluka si je dao napisati 'Psihic VC5', a Ivan Perišić ima ugravirano ime sestre te 'Joop', što je njegov nadimak. Eduardo da Silva si je dao ugravirati imena svoje djece i, naravno, supruge.