OGORČENI SRBI

Savo Milošević: 'Ovi iz Uefe su džukele i stoka'

09.09.2010 u 12:51

Bionic
Reading

Nekadašnji vrsni napadač Srbije ne baš biranim riječima obrušio se na čelnike Uefe. Tvrdi da Srbe šikaniraju ne bi li Talijani što lakše izborili Euro 2012.

'Ovi iz Uefe su džukele i stoka. Ne daju nam da se kvalificiramo na Europsko prvenstvo iz ne znam kojeg razloga. Najbolje bi bilo da ne igramo kvalifikacije u ovakvim uvjetima. Da li vrijedi komentirati penal? U zonskoj ligi Srbije za ovakav penal seljaci vas ubiju na mjestu. Ja, da sam u Savezu, odavno bih poslao pismo Uefi. Guraju Talijane na Euro zato što igraju loše, a moraju se kvalificirati', očito ogorčeni Savo Milošević rigao je vatru po čelnoj europskoj nogometnoj organizaciji nakon susreta Srbije i Slovenije u Beogradu.

Utakmica je završila 1:1, no problem je u navodno nedosuđenom jedanaestercu u 83. minuti, kad je u kaznenom prostoru Slovenaca srušen bio Danko Lazović. Portugalski sudac Olegário Benquerença nije se oglasio i njegova odluka ogorčila je ne samo navijače na stadionu, nego i nogometnu javnost. Inače, slovenska reprezentacija povela je u 63. minuti golom Milivoja Novakovića, a izjednačio je Nikola Žigić u 86. minuti.

Golovi i nedosuđeni jedanaesterac za Srbiju protiv Slovenije