PREDSJEDNIK UZ KRANJČARA

Savičević: Ni Hitlera ne bi napadali kao Cicu

07.06.2010 u 17:59

Bionic
Reading

Zlatko Kranjčar nije savršeno započeo svoj put na klupi crnogorske nogometne reprezentacije. U tri prijateljska ogleda ubilježio je tri poraza, dovoljno da krenu lavine kritika na njegov račun. U Cicinu obranu stao je prvi čovjek tamošnjeg saveza Dejan Savičević, koji tvrdi da se Kranjčara napada kao da je Hitler

Crnogorski dnevnik Dan započeo je kampanju za smjenu izbornika crnogorske nogometne reprezentacije Zlatka Kranjčara. Kao razlog za njegovu smjenu samo nekoliko mjeseci nakon što je preuzeo tu reprezentaciju u Danu vide loše rezultate.

Ipak, Cico je zasad siguran. Na njegovoj strani je predsjednik CG saveza Dejan Savičević, koji je u razgovoru za SEEbiz komentirao napade na izbornika Kranjčara.

'Mene to ništa ne čudi. Za Dan se zna da je to srpski orijentirana novina koja nikada nije niti neće prihvatiti Crnu Goru kao samostalnu državu. Ovakav tekst, koji je katastrofa, za njih nije neka novost. Od Cicinog dolaska mi smo gotovo svakodnevno napadani, ma tako ni o Hitleru ne bi pisali kako pišu o nama. Istina je, izgubili smo te tri utakmice, ali da smo imali možda malo više sreće, na kraju ne bi pričali o porazima. Mi moramo biti svjesni da Crna Gora nije Hrvatska ili Srbija. Nama kad nedostaje jedan igrač, to se odmah osjeti, ali smatram kako kompletni možemo napraviti puno', rekao je Savičević.

'Nama je cilj u nadolazećim kvalifikacijama za Euro 2012. napraviti što bolji rezultat. Imamo tešku skupinu, ali dat ćemo sve od sebe. Vjerujem da smo bolji od Walesa, a protiv Engleske, Bugarske i Švicarske možemo do pozitivnog rezultata jedino uz veliku dozu sreće i, ponavljam još jednom, da budemo kompletni. Za primjer samo, Crna Gora s Vučinićem i bez njega nije ista reprezentacija', završio je predsjednik tamošnjeg nogometnog saveza razgovor za SEEbiz.