USPJEŠNA CURA

Šarapova dobila još jednu naslovnicu

28.11.2008 u 16:55

Bionic
Reading

U završnici teniske sezone ljubitelji 'bijelog sporta' ostali su uskraćeni za mečeve Marije Šarapove, koja je zbog ozljede bila izvan teniskih terena, ali su zato mogli uživati u fotografijama ruske ljepotice koje je snimila za magazin GQ Spain

Jedna od najljepših svjetskih sportašica, Marija Šarapova, dok ne hara po teniskim turnirima, nosi modne revije, sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, snima sponzorske reklame ili se fotografira za popularne magazine kao što su Sports Illustrated, Maxim, FHM i People. Sada se u 'civilnom' izdanju pokazala i u magazinu GQ Spain.

Nije poznato koliki honorar dobije nekadašnja prva tenisačica svijeta, ali taj iznos zasigurno nije malen, ako se zna da je Ruskinja prema Forbesu prošle sezone bila prva po zaradi na listi sportašica. Naravno, veći dio tog kolača nije otpadao na turnirske nagrade, nego na sponzore i ovakve 'akcije'.

Inače, Marija Šarapova se trenutačno oporavlja od ozljede, ali vrijedna Ruskinja, i dok nije u svijetu tenisa, ne propušta priliku da bude na naslovnicama.