LUDNICA OD SVATOVA!

Sania Mirza s mužem pobjegla sa svog vjenčanja

28.04.2010 u 13:06

Bionic
Reading

Vjenčanje indijske tenisačice Sanije Mirze i pakistanskog kriketaša Shoaiba Malika održano je u obje države, no u Pakistanu se skupila tolika skupina navijača da su mladenci doslovce pobjegli sa svoje svadbe

Katkad nije lako biti popularan i poznat, a to jako dobro zna Sania Mirza, jedna od najpopularnijih indijskih sportašica. I prije zaruka s pakistanskim kriketašem Shoaibom Malikom doživljavala je prijetnje smrću zbog odjeće koju nosi na teniskom terenu, ili bi bježala od gotovo podivljalih obožavatelja. Kad je postalo jasno da će Sania i Shoab krenuti u zajednički život, kojekakvi ekstremisti iz inače ne odveć zaljubljenih država, Indije i Pakistana, posve su izgubili glavu.

Najluđa priča ipak je vezana uz lijepe stvari. Istina, nije sve išlo baš po planu, ali barem nije bilo nasilja. 23-godišnja indijska tenisačica i 28-godišnji kriketaš prvo su se vjenčali po islamskom obredu u južnoindijskom gradu Hyderabadu i tamo je sve prošlo u kakvom-takvom redu, a zatim su se uputili u Pakistan ne bi li i na njegovom obiteljskom imanju u gradu Sialkotu proslavili vjenčanje.

Sve je bilo OK po dolasku mladenaca, no vrlo brzo pred imanje su stigle tisuće obožavatelja. Neki od njih kupovali su od službenih uzvanika VIP pozivnice i kao u transu se bacali na koljena pred Saniju i Shoaiba, drugi su silom pokušavali prići zvijezdama, pa su na kraju i Mirza i Malik doslovce morali pobjeći s vlastite svadbe. Čudo je što u cijeloj gunguli nije bilo ozljeđenih. Kako je sve to izgledalo u Pakistanu, pogledajte na videu objavljenom na YouTubeu.

Ludnica od svatova u Pakistanu