NEVJEROJATNA SEZONA

Sandra slavi srušeni rekord: Ovo je moja noć!

18.05.2014 u 15:36

Bionic
Reading

Sandra Perković iznimno je zadovoljna nakon što je hicem od 70.52m u Šangaju ponovo srušila hrvatski rekord i upisala pobjedu na Dijamantnoj ligi

Našoj najboljoj atletičarki bio je to drugi hitac preko 70 metara ove sezone čime je dokazala da je i dalje nedodirljiva u svijetu bacanja diska.

'Presretna sam i prezadovoljna. Natjecanje je prošlo u najboljem redu. U prvom hicu sam kiksala, ali onda sam odlučila okončati natjecanje onako kako to treba biti,' izjavila je Sandra Perković pa dodala:

'S hicem od 69.88 znala sam da je ovo moja noć i da show tek počinje. Kada je u trećoj letio 69.89, a nije bio upućen kako treba, samo su me centimetri dijelili od 70 metara i kad sam vidjela da tako mogu bacati, htjela sam pokazati svim svojim protivnicama koje su se razbacale ove sezone da za mene hici preko 70 metara mogu biti svakodnevnica i ne mogu reći koliko sam ponosna na sebe.'

Atletska sezona na otvorenom za Sandru se tek zahuktava.

'Treba se fokusirati, smiriti emocije, smiriti doživljaj i što bolje se pripremiti u Eugene. Dokazala sam da ono u Splitu nije bilo slučajno i da se u nastavku godine može očekivati show od mene,' zaključila je naša 23-godišnja bacačica te naglasila kako joj je drago što je i Ana Šimić slavila u skoku u vis.