otišao u belgiju

Samo nekoliko sati prije ispadanja iz Lige prvaka Dinamo je prodao još jednog svog igrača

29.08.2018 u 13:47

Bionic
Reading

Dinamo je u utorak navečer u Maksimiru izgubio od švicarskog prvaka Young Boys 2:1 i tako ispao iz Lige prvaka. 'Modri' će tako svoj put nastaviti u Europskoj ligi, ali bez veznjaka Ivana Fiolića (22) koji je par sati prije utakmice s Young Boysima potpisao za belgijski Genk

Transfer Ivana Fiolića (22) potvrdili su iz redova trenutno vodeće momčadi belgijske lige, a pregovori oko dovođenja perspektivnog veznjaka 'modrih' trajali su nekoliko tjedana.

Naime, Genk već neko vrijeme prati Fiolića, željeli su ga angažirati još prošle sezone kad je iz Lokomotive prelazio u Dinamo, ali sam je igrač odlučio kako će se pokušati nametnuti u momčadi 'modrih'.

  • +11
Liga prvaka, 4. pretkolo: Dinamo - Young Boys Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Novi je kontakt uspostavljen ovog ljeta, Genk je u srpnju ponovno pokazao interes, a početkom prijelaznog roka u Maksimir je stigla i prva ponuda za mladog hrvatskog reprezentativca. Navodno je tada belgijski prvoligaš ponudio 'samo' tri milijuna eura te je glatko odbijena. Ubrzo je iz Belgije stigla nova, 'podebljana' ponuda te su se sve zainteresirane strane (Fiolić, čelnici kluba i trener Bjelica) usuglasili.

Fiolić je tako dodatno 'ojačao' hrvatsku nogometnu koloniju u Belgiji, s Genkom je potpisao ugovor na četiri godine.

Sve utakmice UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE