INCIDENT ZA INCIDENTOM

Sammir vozi pijan, klub mu povlađuje

20.05.2011 u 07:35

Bionic
Reading

Evo njega opet, ne može Sammir (24) bez noćnog života, ne može ni bez alkohola. U srijedu navečer Brazilac je opet zaružio i duboko zavirio u čašu

Možda bi i prošao neprimijećeno, možda bi se i otrijeznio do jutarnjeg treninga, no u ovoj državi neki i rade svoj posao. Pa je Sammir naletio na policijsku ophodnju i pao na alkotestu.

Policija je potvrdila. Jorge Sammir Cruz Campos uhvaćen je u vožnji sa čak 2,13 promila alkohola u krvi, u središtu Zagreba! Policija je zaustavila njegov range rover zagrebačkih registarskih oznaka u noći na četvrtak u 3.15 sati u Savskoj ulici.

Nakon što je napuhao priličnu količinu, odveden je u jedinicu za zadržavanje gdje se trijeznio do četvrtak u podne. Potom je predan prekršajnom sucu. Prijeti mu kazna od 5000 do 15.000 kuna ili do dva mjeseca zatvora.

Odlazak u policiju i na sud spriječili su ga da stigne na jutarnji trening i Dinamo je objavio da će biti novčano kažnjen. Nakon što je već peti put u pola godine uhvaćen u prekršaju!

Dvaput je bio kažnjen, s ukupno 30.000 eura. Sad nema Halilhodžića da bi ga se optužilo kako muči 'filha' (sina, kako ga zovu Mamić i svi u Dinamu), pa je morao tugu ubiti u alkoholu. Tko mu je sad kriv? Sammir se nije javljao na telefonske pozive da bi pojasnio što mu je sad krivo.

Nije mu opravdanje da je vrele krvi, nisu samo on, Jefthon i naše brazilsko društvo vesele naravi. Mnogo je toga napisano o noćnim provodima Ronaldinha, Adriana, Dide i koga sve ne.

No, taj je momak daleko od takve karijere, na njemu Dinamo gradi ambicije i temelj za punjenje blagajne. No, tko će kupiti neobuzdanog Brazilca?

Morao bi se o tome brinuti i Zdravko Mamić, Sammir je njegov 'filho' i taj mu sin ruši snove. Dosad ga je branio, ljutio se na trenere koji su ga kažnjavali zbog nesportskog života, sad mu je vraćena i traka dokapetana.