PROBLEMI ZA PSG

Sakho i Nene preskaču Maksmir

21.10.2012 u 14:50

Bionic
Reading

Kapetan momčadi, Mamadou Sakho, je ozlijedio bedreni mišić zbog čega je napustio travnjak i morat će pauzirati barem desetak dana. Još je teža ozljeda stigla Nenea, koji zbog ozljede, loma jagodične kosti, neće sigurno igrati nogomet idućih tri do šest tjedana

Teškom su mukom nogometaši PSG-a u subotu pobijedili Reims s 1:0, u utakmici 9. kola francuskog Le Championnata. Ta tri boda je momčad Carla Ancelottija skupo platila.

Naime, dvojica igrača su se teže ozlijedila i određeno ih vrijeme neće biti u momčadi. To znači da će preskočiti i ogled skupine A Lige prvaka idućeg tjedna, a tom prilikom Parižani gostuju u Zagrebu kod Dinama.

Kapetan momčadi, 22-godišnji Mamadou Sakho, je ozlijedio bedreni mišić zbog čega je napustio travnjak i morat će pauzirati barem desetak dana. Još je teža ozljeda stigla Nenea, koji zbog ozljede, loma jagodične kosti, neće sigurno igrati nogomet idućih tri do šest tjedana. Brazilac je već podvrgnut operaciji.

Podsjetimo da je PSG trenutačno s Marseilleom vodeća momčad francuskog Le Championnata (po 19 bodova), ali Marseille ima utakmicu manje. U Ligu prvaka je PSG ugazio domaćom 4:1 pobjedom protiv kijevskog Dinama, nakon čega su Ibrahimović i društvo poraženi kod Porta 1:0.