otkrio blizak prijatelj

Sada se zna zbog koje je poruke fatalna Wanda izvrijeđala Maura Icardija; Argentinac na sve odgovorio fotografijom

18.10.2021 u 18:20

Bionic
Reading

Brojni su svjetski mediji prenijeli priču o velikim problemima u odnosu između nogometaša Maura Icardija i njegove supruge i menadžerice, Wande.

Wanda Nara i argentinski nogometaš 28-godišnji Mauro Icardi, danas napadač PSG-a, u vezi su već desetak godina. Tada je fatalna Wanda zbog njega ostavila Maxija Lopeza, što je bio veliki skandal.

Podsjetimo, plavokosa ljepotica Wanda udala se za Lopeza 2008. godine, no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Otkrivena je njezina strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem, koji je s Wandom ljubovao mjesecima prijatelju iza leđa.

Ovog vikenda brojni su svjetski mediji prenijeli Wandinu poruku 'Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve', a što je sugeriralo da je ljubavi došao kraj. Jer osim te poruke, Wanda je izbrisala i sve zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Razlog svađe između Maura i Wande je Eugenia China Suarez (29), poznata argentinska glumica. Međutim, Mauro je odmah otputovao u Milano kako bi izgladio odnose s Wandom i čini se da je uspio, objavivši zajedničku fotografiju, iako od Wande, barem zasad, takve reakcije nema.

Naravno, sada ostaje otvoreno pitanje je li Mauro zaista prevario Wandu? Otkriven je mali dio razgovora između argentinske glumice i argentinskog nogometnog reprezentativca.

'Voljela bih vas upoznati u nekom baru u dijelu svijeta gdje vas nitko ne poznaje', navodno je Suarez napisala Icardiju, ali razmjena poruka nije otišla predaleko i sve je ostalo na tome.

'Poruke su dolazile, ali među njima nema ništa ozbiljno. Nikada se nisu vidjeli. Mauro i Wanda će ostati zajedno', izjavio je prijatelj blizak Mauru i Wandi a vijest ekskluzivno prenosi argentinski magazin Clarin.