DINAMO SE POJAČAVA

S Cufreom sve dogovoreno, Pokrivač sve bliži

11.08.2009 u 10:17

Bionic
Reading

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić potvrdio je da je dogovorio posao s Argentincem Leandrom Cufreom, dok se nada da bi Nikola Pokrivač, u dogovoru s Monacom, također mogao odjenuti Dinamovu majicu

Nakon što je odustao od posla s Anasom Sharbinijem, Dinamo se okrenuo još jednoj staroj želji. Naime, u Maksimir dovodi Leandra Cufrea, igrača s lijevog boka, koji je već bio meta tijekom lipanjskih priprema. Riječ je o 30-godišnjem reprezentativcu Argentine koji je igrao u Romi, Sieni, Monacu i Herti, a koji se 18. srpnja ove godine vratio u svoj klub Gimnasia La Plata.

'S Cufreom smo se sve dogovorili. On je već prije bio naša opcija, ali se odlučio vratiti u Argentinu u svoj matični klub Gimnasiju. Međutim, kako se prvenstvo Argentine odgađa već drugi put, Cufre više ne želi čekati, dogovorio se s predsjednikom kluba i raskinuo ugovor. Još je u Argentini, ali taj posao smatramo završenim', rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za Sportske novosti.

Drugi s popisa želja, koje se već zvalo u klub je i Nikola Pokrivač.

'Želimo dovesti Pokrivača, ali, naravno, samo ako Monaco bude normalan. O toj opciji sada još ne mogu pričati, vidjet ćemo što će se zbivati sljedećih dana', dodao je Mamić.