kvalifikacije za euro 2020.

Ryan Giggs objavio na koje igrače računa za utakmicu s Hrvatskom; Wales će nas dočekati u najjačem sastavu

03.10.2019 u 21:39

Bionic
Reading

Velški izbornik Ryan Giggs objavio je popis za kvalifikacijske utakmice za plasman na Euro 2020. godine koje Wales igra 10. listopada kod Slovačke, a tri dana kasnije (nedjelja, 13. listopada) na svom terenu dočekuje Hrvatsku

Hrvatska u ovom ciklusu kvalifikacija za Euro 2020. godine prvo u Splitu dočekuje Mađarsku (četvrtak, 10. listopada), a potom izabranici Zlatka Dalića idu u goste Walesu.

Baš će to biti utakmica u kojoj naša reprezentacija već sada može potvrditi plasman na Euro, no ne treba se zavaravati, čeka nas izuzetno težak posao i motivirani protivnik.

Giggs napokon može računati na svoje najjače adute - u reprezentaciju se nakon dužeg vremena vraća Aaron Ramsey koji je imao problema s ozljedama (nije igrao za reprezentaciju još od listopada prošle godine!), a tu je i potpuno spreman Gareth Bale.

Wales za Slovačku i Hrvatsku:

Hennessey, Ward; A. Davies, Gunter, A. Williams, B. Davies, Taylor, C. Roberts, Ampadu, Mepham, Lockyer, Rodon, Ramsey, Allen, J. Williams, Wilson, Smith, James, Vaulks, Morrell, Bale, Vokes, Lawrence, T. Roberts, Matondo, Moore.

  • +20
Azerbajdžan - Hrvatska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL